Publisert

Grunnleggende Om Solenergi Du Bør Vite

Når du er ferdig med å lese denne artikkelen om solenergi, vil du føle deg bemyndiget. Solenergi er virkelig fremtidens bølge, og det er mye å vite og lære om du skal begynne å bruke den til hjemmet eller virksomheten din. Fortsett å lese for å lære hvordan du kan utarbeide en solenergiplan.

Se på dine staters initiativer på solenergi. Mange har unike programmer som kan gi deg penger tilbake for solenergiforpliktelsen din. Det er også andre fordeler, inkludert fordeler på skattetidspunktet, så gjør leksene dine om hva du kan ha kommet tilbake til deg for å være solenergileder.

Ikke alle solcellepaneler er skapt likt. Kjøp alltid fra en anerkjent forhandler som har vært i virksomhet i en årrekke. Solenergimarkedet er full av virksomheter som ikke lykkes. Forsikre deg om at selskapet du kjøper fra vil være rundt hvis du trenger hjelp eller har problemer med systemet ditt.

Du lurer kanskje på hvordan du kan bruke solenergi, uten å måtte bruke en formue. Solenergisystemer kan være dyre, men de kan også være svært rimelige. Prøv å bruke solcelledrevne lys på gangveien eller rundt hagen din. Du kan også legge til solcellepaneler sakte til hjemmet overtid for å få ned noen av kostnadene litt etter litt.

Snakk med selskapet som du planlegger å ha installert solsystemet ditt og se om en solsporer passer godt til systemet ditt. Solsporere bruker svært lite energi og vil maksimere hvor mye kraft systemet ditt kan produsere. Hvis du har plass og ressurser, kan et solsporingssystem hjelpe deg med å maksimere energiproduksjonen.

Selv om den opprinnelige kostnaden for solcellepaneler kan være ganske dyr, må du tenke når det gjelder fremtidige besparelser. Når den første investeringen er betalt, trenger du aldri å være avhengig av et annet energiselskap igjen. Dette er fordi du vil få all den energien du trenger fra solen.

Det kan være tilskudds- eller rabattalternativer åpne for deg som kan redusere solinstallasjonskostnadene. Det kan være utfordrende å komme med pengebehovet for å installere en solenergienhet. Bare husk at hjelp er tilgjengelig. Du bør kunne finne noen føderale eller statlige tilskudd og til og med kvalifisere for noen skatterabatter hvis du velger sertifiserte produkter. Dette kan redusere kostnadene betydelig. Hvis du kvalifiserer for en skatterabatt, vil du motta en selvangivelse for å dekke en del av utgiftene dine.

Hvis du tenker på å ha et solsystem installert, må du sørge for at hjemmet eller virksomheten din passer for det. Noen ganger vil takets utforming ikke imøtekomme riktig vinkel for maksimal energiproduksjon. Snakk med mer enn ett selskap for å sikre at entreprenøren er ærlig om solsituasjonen din.

Forhåpentligvis har denne artikkelen hjulpet deg med å innse hvordan du kan bruke solenergi i hjemmet eller virksomheten din for å spare penger og gjøre en positiv innvirkning på miljøet. Som du nå kan se, er det mye å vurdere når du utvikler planen din, så husk alt som har blitt diskutert. Fordelene vil forbløffe deg!

Solenergi: Hvordan Kan Det Hjelpe

Publisert

Tips Om Solenergi Og Hvordan Det Gagner Deg

Hva gjør solen for deg? Jeg er sikker på at det gir deg lys å komme deg trygt rundt. Det gir deg også varme. Visste du at alt du er laget av kom fra en stjerne? La oss også bruke solenergi! Les videre for å finne ut hvordan du gjør det.

Hvis du tenker på å installere solcellepaneler for å generere din egen elektrisitet, må du sørge for at taket du installerer dem på får rikelig med godt sollys. Godt sollys oppstår mellom 09.00 og 15.00. Du genererer mest strøm hvis taket ditt får fullt, eksponert sollys mellom disse timene hver dag.

Solenergi utnytter energien fra solen til å drive alt fra små hagelys til store selskaper. I motsetning til kull og olje er solen en fornybar energi, noe som betyr at den aldri vil gå tom som andre energikilder. Å bytte til solenergi er en klok investering for fremtiden din.

Ikke alle solcellepaneler er skapt likt. Kjøp alltid fra en anerkjent forhandler som har vært i virksomhet i en årrekke. Solenergimarkedet er full av virksomheter som ikke lykkes. Forsikre deg om at selskapet du kjøper fra vil være rundt hvis du trenger hjelp eller har problemer med systemet ditt.

Tenk på pengene du sender til kraftselskapene dine hver måned. Vil du ha pengene i lomma? Å bytte til solenergi vil gjøre det for deg. Etter at du har betalt ned den første investeringen, vil pengene du brukte til å betale til kraftselskapet forbli i lommeboken din.

Se på solcelledrevne apparater. Det finnes en rekke produkter som er tilgjengelige som drives av solenergi. En av de mest populære er solcelledrevne varmtvannsberedere. Bare å ha ett apparat drevet av solenergi kan spare deg for hundrevis av dollar hvert år i energikostnader.

Mange myndigheter tilbyr skattebesparelser for forbrukere som installerer grønne energiprodukter. Disse skattebesparelsene kan bidra til å kompensere installasjonskostnadene for et nytt solenergisystem. I tillegg tillater mange stater deg også å trekke fra noen eller de fleste kostnadene ved installasjonen på statens selvangivelse, noe som gir doble besparelser.

Se inn i garantier av solcellepaneler du vurderer. En kvalitet solcellepanel bør ha en garanti for tjue år eller mer. Hvis du ikke får det med paneler du vurderer, så gå i en annen retning. Det kan koste litt mer, men det vil være verdt det for fred i sinnet.

Før du signerer en avtale om installasjon av solenergiprodukter, få minst tre estimater. Når estimatene er i hånden din, les hver enkelt nøye for å sikre at installasjonen er opp til dine standarder. Hvert estimat bør inneholde en tidsramme for ferdigstillelse, en liste over materialer og den estimerte mengden arbeid som belastes.

Selv om vi alle er laget av stjerner, kan vi bokstavelig talt også bruke solens kraft til å kjøre enhetene våre. Fra solcelleladere til solcelleanlegg, denne kraften kan utnyttes slik at vi kan få de tingene vi trenger uten å kaste bort jordens ressurser. For en fantastisk teknologi solenergi er!

Publisert

Lær Hvordan Du Gjør Solenergi Til En Virkelig Suksess

Hvor ville verden vært uten solenergi? Enkle ting som kalkulatorer ville ha begrensede strømalternativer uten tilgang til solenergi. I tillegg ville ikke boliger kunne bruke solcellepaneler for å gi lys og hode for folk. Du vil lære å bruke solenergi med rådene i denne artikkelen.

Plasser solcellepaneler på øst- eller vestsiden av hjemmet eller virksomheten. Siden solen beveger seg fra øst til vest hele dagen, er det bortkastet å plassere solcellepaneler på områder av taket ditt som vender mot nord eller sør. Du får mye bedre energiavkastning ved å følge samme vei som solen.

Ikke bli skremt av solenergi fordi du ser visse selskaper stenge dørene. Solenergi er en stor del av landets fremtid. Det er ikke bare bra for miljøet; det sparer deg også mye penger. Det er en vinn-vinn over hele linjen, og du vil være glad for å se på det nå.

Tenk på hjemmets utvendige design når du tenker på solenergi. Å ha solcelledrevne banelys installert utenfor er en enkel måte å bruke solenergi hjemme. Hvis du bygger et hjem, er det også gunstig å plassere det slik at det kan dra nytte av solens stråler. Velorienterte boliger filtrerer i vintersolstråler i de sørvendte vinduene, og det kan redusere oppvarmingsregningene.

Du bør vite forskjellen mellom off-grid solenergi og on-grid solenergi for å finne ut hva som er best for deg. Nettenergi krever bruk av statens strømnett. På den annen side betyr off-grid energi at hjemmet eller virksomheten bruker sin egen solhybrid eller solkilde.

Vit hvordan lys blandes med trærne rundt eiendommen din. Du tror kanskje at du har det perfekte stedet for et solcellepanel, men se det hele dagen. Solen som kommer inn fra forskjellige vinkler kan føre til overraskende skygger fra trær og løvverk. Dette vil påvirke solproduksjonen din.

En av de største og beste fordelene med solenergi er at den ikke frigjør skadelige stoffer i miljøet. Fossilt brensel, som brukes til vanlig energi, avgir skadelige stoffer, som karbondioksid. Til slutt kan disse gassene ødelegge miljøet og skade dyr og planter.

Se etter offentlig sertifisering på ethvert solcellepanel du vurderer å kjøpe. Tenk på dette tipset som et must. Regjeringens godkjenningsstempel gir deg beskjed om at disse panelene anses som kvalitets- og effektive. I tillegg er noen av de økonomiske fordelene ved å bruke solcellepaneler (skattekreditter, etc.) avhengige av å bruke sertifiserte paneler.

Ikke undervurder effekten skyggen kan ha på et solcellepanels utgang. En tregren kan produsere nok skygge til å redusere mengden solenergi produsert med nesten 80 prosent, og det er uten blader. Ta deg tid til å plassere solcellepaneler du installerer på riktig måte, for å maksimere effektiviteten.

Solenergi har et nyttig sted i våre liv. Fra å drive små gjenstander, til å lage et helt hjem eller bygge lys opp. Alle kan bruke solenergi for å gjøre livet enklere, inkludert deg. Når det er på tide at du bruker solenergi, må du huske på de utvalgte rådene ovenfra.

Solenergi: Hvordan Kan Det Hjelpe